Gökkuşağım artık 7 renk değil
Gökkuşağım artık 7 renk değil

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 2-3-4 Temmuz 2014 Gökkuşağım artık 7 renk değil, teşekkürler DBE

Nilüfer Özyıldırım Mey İçki
Gayet başarılı ve amaca yönelik
Gayet başarılı ve amaca yönelik

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi II. Modül / 27-28-29 Ağustos 2015 Gayet başarılı ve amaca yönelik, faydalı bir eğitim. Farkına vardığımız, dinleme ve güvenmenin önemini kavradığım ve hayatımıza katacağımız bir eğitim.

Muhterem Öz Zivella Mobilya
Koç olmak daha keyifli
Koç olmak daha keyifli

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi II. Modül / 27-28-29 Ağustos 2015 Duygu ve değerlerle birlikte koç olmak daha keyifli bir hâl almaya başladı ve çevremdeki insanlara daha etkili sorular sorup, onların yaralarına merhem olabileceğine inanıyorum.

Emre Efe Zivella Mobilya
Eğitmenler müthiş
Eğitmenler müthiş

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi II. Modül / 27-28-29 Ağustos 2015 Eğitmenler müthiş. Bu eğitimin hayata bakış açımı değiştireceğini hiç düşünmemiştim.

E.İ. Özel Zivella Mobilya
Kişisel gelişimime fayda sağlayacağı kanaatindeyim
Kişisel gelişimime fayda sağlayacağı kanaatindeyim

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi II. Modül / 27-28-29 Ağustos 2015 Kişisel gelişimime fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Eksik noktalarımı görme ve bunları nasıl geliştirebileceğim fırsatı oluşturdu bana bu eğitim.

Ali Al Zivella Mobilya
Koçluk algısında çok önemli
Koçluk algısında çok önemli

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 12-13 Haziran 2015 Koçluk algısının yerleştiği hayatımızda çok önemli olan, alışkanlıklarımız yüzünden yanlış uyguladığımız kavramları nasıl yazmamız gerektiğini öğrendiğim, çaylak bir koç olarak ayrıldığım bir eğitim oldu.

Muhterem Öz Zivella Mobilya
Çok katkı sağladı
Çok katkı sağladı

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi II. Modül / 5-6-7 Şubat 2015 Çok katkı sağladı, çok teşekkürler.

Gülden Çevik Coats Türkiye İplik San. A.Ş.
Eğitmenler çok tatmin edici
Eğitmenler çok tatmin edici

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi II. Modül / 5-6-7 Şubat 2015 2. Modül çok daha keyifliydi. Eğitmenler çok tatmin edici ve neşeliler. Faveo bizi müthiş ağırlıyor. 3. Modülü merakla bekliyorum.

Sebla Pamir Rumeli Mutfağı
Kendimi tanımama çok faydası oldu
Kendimi tanımama çok faydası oldu

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 12-13 Haziran 2014 Kendimi tanımama ve farkındalıklarımın gelişmesine çok faydası oldu. İlişkilerimi de olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum.

Aslı S. Özer Sarmak Makine
Farkında olmadığım şeyleri fark ettim
Farkında olmadığım şeyleri fark ettim

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 24-25 Aralık 2013 Bildiğim fakat farkında olmadığım şeyleri fark etmeme yardımcı oldu. Ayrıca toplumsal hayatta ikili ilişkilerde yardımcı olacak bilgiler aldım.

İsa Murat Savaş Koray Varol Akademi
Kendimi keşfettiğimi düşünüyorum
Kendimi keşfettiğimi düşünüyorum

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 17-18 Aralık 2013 Kendimi keşfettiğimi düşünüyorum. Vizyon belirleme, dinleme ve soru sorma noktasında gelişim göstereceğimi düşünüyorum. Bana yeni bir enerji kattı.

Tuğba Özden Enka Okulları
Koçluk ile ilgili önyargılarım yok oldu
Koçluk ile ilgili önyargılarım yok oldu

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 8-9 Aralık 2013 Koçluk ile ilgili önyargılarım yok oldu. Mesleğime çok katkısının olacağına inanıyorum. Her zaman alet çantamda değişik enstrümanların olması gerektiğine inanırım, Koçluk da bu enstrümanlardan biri oldu. Teşekkür ederim.

Tolga Nasuh Aran Psikolojik Danışman
Katkıdan dolayı teşekkür ederim
Katkıdan dolayı teşekkür ederim

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 8-9 Aralık 2013 “Ben”e verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ederim.

Ebru Arıbaşak Milli Eğitim Bakanlığı
Pratik çalışmalar çok faydalıydı
Pratik çalışmalar çok faydalıydı

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 23-24 Şubat 2013 Uygulama yoğunluğu ve pratik çalışmalar çok faydalıydı. Eğitim sonrası süreç de oldukça memnun ediciydi. İki eğitmen de eğitimin canlı ve verimli geçmesini sağladı.

Deniz Öztaş BenQ
Kaliteli iletişim kurmaya teşvik edici
Kaliteli iletişim kurmaya teşvik edici

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 24-25 Aralık 2013 Eğitim daha önce içimizde saklı kalan madenleri gün yüzüne çıkarmaya yarayan, iş hayatımızda daha kaliteli iletişim kurmaya teşvik edici, hayatımızı aslında daha net bir şekle büründüren, hayallerimizi yaşatan bir deneyimdi.

Tuğba Ay Binici Koray Varol Akademi
Koçluğu nasıl kullanabileceğimi öğrendim
Koçluğu nasıl kullanabileceğimi öğrendim

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 23-24 Şubat 2013 Eğitimden önce koçluk hakkında yeterli bilgim olmamasına rağmen eğitim sonrası iş hayatında ve sosyal hayatta koçluğu nasıl kullanabileceğimi öğrendim. Eğitmenlerimize coşkulu ve uygulamaya yönelik katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Dünyaya bakan pencerelerime bir yenisini daha ekledim.

Kaan Dilber Asil Grup
Bitmesini istemediğim bir eğitimdi
Bitmesini istemediğim bir eğitimdi

Yöneticilere Liderlik-Koçluk Eğitimi I. Modül / 2-3-4 Temmuz 2014 İşim gereği pek çok eğitime katıldım, farklı birçok millet ve sınıftan eğitimcilerle karşılaştım. Liderlik ile ilgili katıldığım hiçbir eğitimden burada aldığım eğitim kadar içselleştirdiğim, kendimi ait hissettiğim ve zorlandığım bir başka eğitim olmadı. Bilgi aktarma, öğretme isteği ve başarısı nedeniyle eğitmenlerimize teşekkür etmek yeterli değil. Teşekkür ederim. İyi ki buradaydım. Bu eğitim benim için bitmesini istemediğim bir eğitimdi.

Gonca Cilasun Dönüşüm Atölyesi